Skip to content Skip to footer

Taxi prevoz Podgorica Beograd Proveri Cenu

NOVE CIJENE TAKSI PREVOZA U PODGORICI: Evo koliko iznosi start

Ne primjenjujemo to samo mi, neko će to uraditi sjutra, preksjutra, u svakom slučaju sva taksi udruženja dužna su da ovu uredbu primijene do sredine decembra”, kaže Đurović. Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, https://taxi-travel.me/ ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Bara. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Šušanj, Dobra Voda, Utjeha. Kod nas rezervišete taksi iz Beograda do Podgorice bez deljenja sa nepoznatim putnicima.

px;’>

Taksi u Podgorici mogao bi poskupiti – ND Vijesti

Taksi u Podgorici mogao bi poskupiti.

Posted: Wed, 13 Mar 2019 07:00:00 GMT [source]

Međutim, na cene taksi usluga u Crnoj Gori žale se turisti koji su se ove godine odlučili za njihovo primorje. Navodi se da vožnju od tivatskog aerodroma do Budve, što je distanca od 25 kilometara, taksisti po slobodnoj procjeni naplaćuju najmanje 50 eura. City VIP Servis je specijalizovana služba za luksuzni prevoz putnika kako na teritoriji Crne Gore tako i ka svim destinacijama u Evropi. Taksisti u Sarajevu imaju nešto jeftiniji start – 1,02 eura. Cijena po kilometru 0,61 eura, a čekanje 5,11 eura. U Ljubljani ulazak u taksi košta 1,95 eura, tarifa po kilometru je 1,04 euro, a sat čekanja 15,75 eura.

Zemljotres u BiH, osjetio se i u Crnoj Gori

Taksi Aerodrom Podgorica licencirano preduzeće za taksi prevoz vozilima izdata od nadležnog organa za komunalne i saobraćajne usluge Podgorica i rješenjem Ministarstva saobraćaja. Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika na domaćem tržištu i u regiji prepoznata je kao pouzdana taksi kompanija koja pruža profesionalne taksi usluge Podgorica na visokom nivou. Iskusni taksi vozači koji rade u kompaniji i obavljaju najjeftiniji taksi podgorica profesionalno transfere putnika dugi niz godina. Sva vozila imaju kopiju licence, polisu osiguranje putnika u saobracaju i drugu dokumentaciju… “Odluka o minimalnoj i maksimalnoj cijeni za taksi prevoz na teritoriji Podgorice, kojom je predviđeno naplaćivanje starta vožnje, donešena je prije više od tri mjeseca. Mi smo za to vrijeme baždarili taksimetre i počeli da primjenjujemo nova pravila.

px” alt=”najjeftiniji taksi podgorica”/>

Leave a comment

0.0/5

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.